Skip to content

Zwangerschapscursus Roosendaal

Het is een heel goed idee om voor de bevalling een zwangerschapscursus in Roosendaal te gaan volgen. Zeker na de bevalling heb je geen tijd meer om een cursus te volgen, en dus doe je er verstandig aan dit al ruim voor de bevalling te doen. Ik bied behalve een zwangerschapscursus in Roosendaal ook een zwangerschapscursus in Bergen op Zoom en begeleid je op de best denkbare wijze voor op alles wat gaat komen.

Zwangerschapscursus Roosendaal
Zwangerschapscursus Roosendaal

Volg de zwangerschapscursus in Roosendaal gewoon in je eigen en vertrouwde omgeving

In aanloop naar de bevalling hoor je veel. Maar wat klopt nou en wat kun je omschrijven als fabel? Natuurlijk wil je precies weten hoe een bevalling gaat verlopen en hoe je een bevalling kunt stimuleren. Tijdens een zwangerschapscursus in Roosendaal vertel ik je het allemaal. Het mooie is dat je mijn zwangerschapscursus in Roosendaal gewoon thuis in je eigen omgeving kunt volgen, uiteraard samen met jouw partner. Op die manier begin je perfect voorbereid op jouw bevalling. En dat is wel zo prettig. Overigens kan ik je verschillende pakketten aanbieden als het gaat om de zwangerschapscursus in Roosendaal.

Na een maand is de helft van de moeders alweer afgehaakt

Een groot deel van de moeders begint vol goede moed aan het geven van borstvoeding. Na een maand echter, is alweer de helft van de moeders afgehaakt. Gek is dat niet. Borstvoeding geven vergt gewoon een goede begeleiding, en die begeleiding kan ik je tijdens de zwangerschapscursus in Roosendaal precies geven.

Borstvoeding geven kan nog best complex zijn

Borstvoeding geven is nog best ingewikkeld. De meeste moeders haken af vanwege pijnlijke borsten en tepels of ervaren problemen met het aanleggen van het kind. Ik heb ondertussen al honderd verschillende vrouwen mogen begeleiden. Een zwangerschapscursus maakt echt het verschil. Overigens kan ik iedereen aanraden om moedermelk te geven. Zeker nu bewezen is dat er in moedermelk ook antistoffen tegen het ranavirus aanwezig zijn. Nog een reden dus om ook voor het geven van borstvoeding te kiezen.

Hoe leg jij jouw baby op de beste manier aan?

Tijdens de cursussen die ik geef bespreken we jouw onzekerheden. Krijgt jouw baby wel voldoende voeding en heeft jouw kind wel genoeg gedronken? Ik leer je hoe je signalen van jouw kind kunt herkennen en hoe je jouw baby nou op de beste manier aan kunt leggen. Samen maken we een plan van aanpak over het geven van borstvoeding, iets waar echt elke moeder baat bij heeft.

Play Video